Hur funkar det?

Vårt erbjudande

Digitala kurser i hållbar matlagning

Vi erbjuder digitala onlinekurser till kommuner, privata utförare och andra intresserade av att utvecklas inom hållbar matlagning. Du kan köpa våra kurser i styck via vår butik, eller så kan du köpa dem i paket genom att be om en offert på flera licenser.

Vad är en onlinekurs?

Våra onlinekurser är utbildnignar som du går digitalt via onlineplattformen Coursio. De blandar video, text, frågor och diskussionsforum för att ge en djup och kvalitativ utbildningsupplevelse. De kan gås via dator, telefon eller padda och du kommer åt dem via din webläsare. En digital kurs kan gås i egen takt och du har 3 månader på dig att avsluta den.

Ett brett utbud

Här kan ni läsa mer om våra kurser och vad de innehåller! Vi eftersträvar att ha en så hög kvalité och relevans som möjligt, så om det är någon sorts kurs ni saknar i vårt utbud tar vi gärna emot feedback och önskemål!

Skapa med oss!

Vi erbjuder också livsmedelsföretag, kommuner och privata utförare att vara med och synas i våra kurser och att samproducera dessa med oss! Vi vill gärna sprida vidare goda exempel från verksamheter runt om i Sverige och lyfta fram bra och hållbara produkter. Se vilka som redan är med här!

Skräddarsydda paket med mängdrabatt

För kommuner och privata utförare

Skräddarsy ert eget utbildningspaket med valfritt antal licenser. Välj bland 15+ kurser


Ta ert hållbarhetsarbete till nästa nivå

Inspireras av andra kommuners arbete

Utbilda personalen i er egen takt


Om du är ansvarig för en större verksamhet och vill utbilda flertalet anställda kan vi ge förmånliga mängdrabatter! Välj själv vilka kurser du vill att dina anställda ska gå och hur många så sätter vi ihop ett attraktivt paket för er.

Efter 10 licenser får du 10 % rabatt, efter 25 licenser får du 20 % rabatt och efter 50 licenser får du 30 % rabatt och efter 100 licenser får du 40 % rabatt.

En licens är en användare som får tillgång till en specifik kurs. Ska samma person gå flera kurser går flera licenser åt. 30 licenser kan alltså fördelas på 5 personer som går 6 kurser vardera eller på 30 personer som går 1 kurs vardera osv.

Varje licens är därefter aktiv och kan användas fritt under 3 månader. Därefter måste en ny licens aktiveras.

Bli en partner

Syns med oss

få en

För er som vill nå ut med era produkter och budskap

Gör som Upfield eller Planti och syns tillsammans med oss i våra kurser som sponsor och nå ut till tusentals måltidsanställda.


Syns med logotyp och produkt i början och slutet av våra kurser, eller varför inte skräddarsy en helt egen kurs?

Bidra med innehåll i form av intervjuer eller recept

Nå ut till tusentals måltidsanställda och chefer i offentlig sektor, DVH och HORECA


Vi skräddarsys varje avtal efter era önskemål och behov.

Som sponsorpartner får ni synlighet i den kurs ni är med och stöttar så länge den ligger kvar i vårt system

Ni kan själva välja om ni vill synas i en eller flera kurser.

Vi erbjuder också helhetspaket med extra synlighet eller tjänster genom våra ägarföretag Bergkvist Publishing och Jävligt Gott.

Samt möjlighet till tilläggstjänster som föreläsningar, events och aktiviteter för er personal

Skapa med oss

få en

För er som vill visa upp er verksamhet som ett gott exempel för andra.

Gör som bland annat Lund, Sundsvall, Helsingborg och Sodexo och samskapa en eller flera kurser tillsammans med oss. För ett lågt pris så står er verksamhet i fokus för en kurs vi samproducerar på ett tema vi utvecklar tillsammans.


Visa upp er verksamhet för andra kommuner, företag eller butiker

Ni får fri tillgång till er egen kurs för er personal

Bli en av våra huvudpartners som vi lyfter fram som gott exempel


Vi samproducerar en eller flera kurser tillsammans med personal och ledning från er verksamhet

Kurserna vi samproduceras marknadsförs sedan mot våra övriga kunder som en del av vårt ordinarie utbud, med er som partner.

Ni får fri tillgång till er kurs i vårt system och kan köpa till ytterligare licenser för att gå vårt övriga kursutbud till samma kostnad som övriga kunder..


Till butiken